Terugkeer

De steun van Ginion Group

Al 55 jaar staat Ginion Groep bekend om zijn streven naar uitmuntendheid. Wij geloven in het belang van het delen van gemeenschappelijke passies, of het nu muziek of wagens zijn.

Vandaag is de structuur van Ginion Groep veranderd, maar onze passie voor de vrijetijdswagen blijft onze ruggengraat. Onze beide Ferrari-verkoopspunten, Francorchamps Motors Brussel en Francorchamps Motors Luxemburg, weerspiegelen dit in elke vezel. Ook Ginion Classics, verdeler van klassieke collectiewagens en Master Switch, organisator van oldtimerrally’s voor zowel klassieke wagens als moderne GT’s, belichamen deze passie waardoor liefhebbers van deze specifieke levensstijl elkaar vinden en een waardevolle community gevormd wordt.

Wij zijn er zeer trots op partner te zijn van de Muziekkapel Koningin Elisabeth en samen een verhaal te schrijven van passie, streven naar uitmuntendheid en een specifieke levensstijl. Het is deze passie die ons elke dag drijft onszelf te overtreffen. Dit zijn de fundamentele waarden die wij delen en het is met deze zelfde visie dat wij elke dag het beste van onszelf geven aan onze klanten en partners.