Cette année, pour ses 75 ans, la Chapelle Musicale Reine Elisabeth est invitée d’honneur des Musicales de Beloeil, et propose une série de concerts exceptionnels dans le parc du château de Beloeil. Les autres invités de cette édition sont l’Ecole de Cirque de Bruxelles et l’Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, les jeunes solistes du conservatoire de Mons, et l’Orchestre National de Belgique.  Les Musicales s’inscrivent bien sûr à nouveau dans la thématique du festival de Wallonie, cette année le Danube et propose à son large public de découvrir les spectacles dans le parc, au gré d’une valse au fil du Danube. Musique classique, musique de chambre, concerts avec orchestre, mais aussi musique du monde et spectacles de cirque amuseront toute la famille.

Plus d’info, programme et réservations: www.lesmusicalesdebeloeil.be

Met de 26e editie van de Musicales de Beloeil zet de vzw Belgium to the Tops, die het festival al sinds 2011 organiseert, haar groeistrategie voor het festival verder door de banden met haar toppartners (en dan vooral de Circusschool van Brussel en het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie) te versterken. De vzw wil bovendien meer nieuwe, jonge artiesten ontdekken via de ‘Premières Scènes’ van de provincie Henegouwen en het conservatorium van Bergen. Daarnaast komen solisten van de Muziekkapel Koningin Elisabeth, die in 2014 haar 75e verjaardag viert, aan bod. Als afsluiter van de dag staat het fantastische Nationaal Orkest van België op het podium. Ook dit jaar volgen de Musicales het thema van het Festival van Wallonië: de Donau. Zo krijgt het publiek de kans om hoogstaande voorstellingen bij te wonen in het hele park, net als een wals langs de Donau.

Het prachtige kasteelpark van Beloeil is een magische, unieke en inspirerende locatie – de ideale plek om met het hele gezin te genieten en samen een moment van puur geluk te beleven.

Programma, info en tickets: http://www.lesmusicalesdebeloeil.be/nl/

Saturday 6th September 2014 : Open from noon to 10 pm

Concerts with the Soloists of the Music Chapel:

For more info, please read the Press release here.

logo-maecenas-by

Special conditions for our Members: for more info please call: +32 2 352 01 16