Terugkeer

MuCH Music Season 2020-2021: Abonnementen zij beschikbaar!

Geacht publiek van mecenassen, abonneehouders en vrienden,

Met genoegen stellen we u een ambitieus en optimistisch nieuw seizoen 20-21 voor. Het concert- en evenementenprogramma is gevarieerd en hoogkwalitatief, geheel in lijn met onze artistieke missie van opleiding, uitmuntendheid en optredens.

Wij blijven natuurlijk soepel in de mate dat wij ons moeten aanpassen aan de sanitaire situatie met haar eventuele onzekerheden aangaande de diffusiecondities vanaf oktober.

Vanwege de onzekerheid over de voorwaarden in oktober, zijn er op dit moment alleen abonnementen beschikbaar: koop nu uw abonnement, en boek uw concerten later deze zomer!

De prioriteit voor het boeken van de concerten zal worden gegeven aan onze abonnees. De openingsdatum van de boekingen zal afhangen van de beslissingen van de Veiligheidsraad deze zomer. Openbare tickets staan nu helaas in de wacht.

Wij houden u uiteraard op de hoogte wanneer de abonnementsgever & openbare boekingen opengaan.

Hierna de abonnementsformules voor dit seizoen zien:

  • So MuCH: dit abonnement omvat toegang voor 1 persoon (€ 100) of 2 personen (€ 180) tot 12 concerten van het MuCH Musicseizoen, behalve Series Prestige (reserveren is verplicht).
  • Too MuCH:  dit abonnement omvat toegang voor 1 persoon (€ 170) of 2 personen (€ 260) tot 12 concerten van het MuCH Musicseizoen, U mag kiezen uit het hele aanbod – maximum 6 Prestige concerten (reserveren is verplicht). Bovendien krijgt u 1 plaats gratis voor de concerten van het Music Chapel Festival @Flagey (cat. II) en het Music Chapel Gala Concert @BOZAR (cat.II).
  • MuCH Family: dit abonnement geeft aan een gezin toegang tot Discovery concerten Family en/of Kids-concerten evenals voor Family en/of Kids-concerten van het Music Chapel Festival @Flagey en het Music Chapel Gala Concert @BOZAR. Voor 2 volwassenen & 2 kinderen (€ 200) + € 20 per extra kind.
  • Dit jaar niew, MuCH À la carte formula: geeft de gelegenheid aan 1 persoon om, aan het normale tarief, 5 concerten van het MuCH seizoen in één van de andere series bij te wonen en daarenboven, gratis, tevens aan een 6de concert van de Associated Artist Series (reservatie verplicht).

Bij deze seizoenslancering wensen we te herhalen hoezeer muziek en haar emoties voor een livepubliek van belang zijn.

We wensen u nu reeds een erg mooi MuCH-seizoen 2020-21!

Bernard de Launoit – CEO & Executive President

Johanna Filée – Audience Management